Samen sterker – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 21, 22 & 23 september 2025

Samen sterker
THOMSIT

Samen sterker

THOMSIT toont zijn verbondenheid met het merk Sika nu ook visueel sterker

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

PCI, SCHÖNOX en THOMSIT tonen hun verbondenheid met het overkoepelende merk Sika nu ook visueel sterker door het Sika-logo prominent op te nemen in hun visuele identiteit. Dit is momenteel al zichtbaar op de websites van de drie merken en op de eerste nieuwe productverpakkingen. Binnenkort zal het logo ook te zien zijn op banners, in advertenties en in brochures.
Samen staan we sterker als Sika. Onze expertise in productontwikkeling en -onderzoek wordt gebundeld om innovatie en duurzaamheid te bevorderen.
Dit leidt tot een nog uitgebreider en innovatiever aanbod voor onze klanten – het beste van alle merken. Naast de vertrouwde producten kunnen zij nu profiteren van een breed scala aan aanvullende oplossingen van bewezen hoge kwaliteit, evenals uitgebreid advies.
Het is van essentieel belang voor ons om te benadrukken dat de vertrouwde productmerken en -namen blijven bestaan onder het overkoepelende merk Sika. Klanten zullen nog steeds toegang hebben tot de bekende aanspreekpartners voor hun behoeften.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top