“Douwes Dekker introduces new laminate collection and ‘Trend Floor of the Year!’” – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 21, 22 & 23 september 2025

“Douwes Dekker introduces new laminate collection and ‘Trend Floor of the Year!'”
Plinten & Profielen Centrale BV

“Douwes Dekker introduces new laminate collection and ‘Trend Floor of the Year!'”

Douwes Dekker lanceert vier nieuwe kleuren: Vijg, Truffel, Kaviaar en Olijf, in extra breed en lang formaat. De planken hebben een matte afwerking en zijn 24 uur waterbestendig. Ontdek de 'Trendvloer van het jaar' Olijf. Kom langs op stand G122!

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Douwes Dekker heeft de laminaatcollectie uitgebreid met vier nieuwe, verfijnde kleuren: Vijg, Truffel, Kaviaar en Olijf. De planken zijn verkrijgbaar in twee formaten: extra breed (128,5 x 24,3 cm) en extra lang (220 x 24,3 cm). Ze zijn voorzien van een 4MV vellingkant, een matte afwerking en hebben een waterbestendigheid van 24 uur. Deze planken combineren stijl en functionaliteit voor elk interieurproject.

Om deze lancering te ondersteunen, hebben we een krachtige marketingcampagne opgezet, compleet met stijlvolle promotiematerialen, opvallende social media- uitingen, digitale content en fotografie. Zorg ervoor dat je showroom klaar is om Olijf in de spotlight te zetten en ontdek hoe wij je kunnen helpen om deze trendkleur te presenteren!

Olijf: trendvloer van het jaar!
Naast de introductie van vier nieuwe vloeren lanceren we met trots onze allereerste ‘Trendvloer van het jaar’. Dit is de eerste keer dat we, geïnspireerd door trends en marktanalyses, een vloer selecteren die het komende jaar in de spotlight staat. Voor het aankomende jaar is de keuze gevallen op Olijf. Met zijn diepe, luxe tint voegt Olijf een warme en verfijnde uitstraling toe aan elke ruimte. Dankzij de extra lange en brede planken creëert deze vloer een indrukwekkend ruimtelijk effect.

Nieuwe XL-display
Vanwege de toenemende vraag naar lange planken hebben we een display ontwikkeld. Deze compacte, stijlvolle display biedt ruimte aan acht XL-planken: vier bestaande en vier nieuwe decoren.
Dankzij het slimme ontwerp kun je de indrukwekkende lange planken tonen zonder veel ruimte in je showroom in te
nemen.
Wil je meer weten over de nieuwe collectie, de display of de ‘Trendvloer van het jaar’? Of ben je geïnteresseerd in het worden van een Douwes Dekker-dealer?

Neem contact op met je accountmanager of kom langs op stand G122!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top