InCoDa op Tour: Kijkje Achter de Schermen bij ELTi

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

InCoDa on Tour: ELTi

Interview met Rob Oudesluijs en Marjolein Bogaard

In deze serie gaat team InCoDa op bezoek bij verschillende exposanten om meer te weten te komen over hun verhaal. Deze keer zijn we op bezoek bij ElTi, waar gordijnen maken hun vak is. Mooie gordijnen, fraai geconfectioneerd en netjes afgewerkt – dat is waar ElTi voor staat. Of het nu gaat om gordijnen van verschillende soorten stoffen of uit hun eigen OER stoffencollectie, je kunt rekenen op vakmanschap en kwaliteit. ElTi produceert met trots Puur Hollandse gordijnen, vervaardigd in één van hun eigen ateliers door vakmensen met een scherp oog voor stoffen en confectie.
Stand I118

 

Tot ziens op InCoDa!
22, 23 en 24 september 2024 in Evenementenhal Gorinchem.

ELTi is een familiebedrijf dat al meer dan 45 jaar gespecialiseerd is in het maken van op maat gemaakte gordijnen en raambekleding. Met een focus op vakmanschap en persoonlijke service, biedt ELTi een breed scala aan producten en diensten die je interieur naar een hoger niveau tillen.

 

Wij van InCoDa mochten een kijkje achter de schermen nemen en tijdens ons bezoek aan ELTi kregen we een indrukwekkende rondleiding door hun atelier. Wat meteen opviel, was de passie en gedrevenheid van de werknemers. Elk gordijn dat hier wordt gemaakt, is het resultaat van vakmanschap en nauwkeurig handwerk. In een tijd waarin veel productieprocessen geautomatiseerd zijn, is het inspirerend om te zien hoe veel handmatige bewerkingen nog steeds een belangrijke rol spelen bij ELTi.
Van het zorgvuldig selecteren van stoffen tot het nauwkeurig afwerken van de kleinste details – de vakmensen van ELTi doen het met een oog voor perfectie en liefde voor het vak.

 

Dit jaar is ELTi opnieuw aanwezig op InCoDa. Dit is de perfecte gelegenheid om hun prachtige producten van dichtbij te bewonderen en de nieuwste trends te ontdekken. Mis deze kans niet om zelf te ervaren hoe ELTi vakmanschap naar een hoger niveau tilt. Kom naar InCoDa en laat je inspireren door hun passie voor kwaliteit!

Deel dit bericht

Scroll naar top