Annet Weelink vol. 2 – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Spits Wallcoverings BV

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Het verhaal begon in 2015, toen Annet als printontwerper werkte voor H&M in Stockholm en het idee kreeg om haar eigen producten te ontwerpen met haar prachtige met de hand gemaakte prints. De eerste collectie omvatte tassen, posters en ansichtkaarten. Sindsdien is het merk uitgegroeid tot een volwaardig interieurlabel dat bekend staat om zijn unieke creaties.
De collectie omvat geïllustreerd behang, verfijnde interieurproducten en prachtige kantoorartikelen, die met passie en oog voor detail zijn ontworpen in haar ontwerpstudio en showroom in Amsterdam. Annet Weelink is er trots op te kunnen zeggen dat al haar producten ook in Nederland worden geproduceerd.
Of je nu op zoek bent naar een opvallend stuk, een subtiel accent of een volledige transformatie van je interieur, Annet Weelink heeft het perfecte behang voor jou.
Ze maken ontwerpen die speciaal en uniek zijn en zijn trots dat ze alle ontwerpen zelf maken. Het doel is om je de beste kwaliteit te bieden en je huis te laten opvallen en uniek te maken. Ervaar de vrijheid van op maat gemaakte behangontwerpen die speciaal voor jou zijn gemaakt. Haar flexibiliteit stelt haar in staat om elementen perfect aan te passen, zelfs rekening houdend met details achter meubelstukken. Jouw visie, jouw ruimte – prachtig getransformeerd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top