Account Manager Hoogwaardige PVC vloeren-Familiebedrijf- Regio Noord Holland / Utrecht – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 21, 22 & 23 september 2025

TFD Floor Tile bv

Account Manager Hoogwaardige PVC vloeren-Familiebedrijf- Regio Noord Holland / Utrecht

Ben jij klaar om zelfstandig een bestaande klantenportefeuille uit te bouwen in de woning- en projectinrichting? Wil je werken in een familiebedrijf met korte lijnen en veel vrijheid om je eigen werkdag in te delen? Solliciteer nu en word de nieuwe accountmanager bij TFD Floortile! Jij bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten van TFD in jouw regio. Jouw klanten zijn woninginrichters (winkels) en projectinrichters. Je hebt een zelfstandige rol en jouw werkgebied is Noord-Holland en Utrecht. Je krijgt het rayon warm overgedragen, met een mooie bestaande klantenportefeuille. Jij bouwt hierop voort, zorgt dat het vertrouwen en de samenwerking worden versterkt en kijkt waar je nieuwe klanten kunt toevoegen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wat breng jij mee?
• Een gedegen opleidingsachtergrond en HBO werk- en denkniveau.
• Ervaring in een commerciële buitendienst rol.
• Bij voorkeur breng je een relevant netwerk mee.
• Affiniteit met woning- of projectinrichting.
• Je woont centraal in jouw rayon.

Je krijgt veel ruimte je eigen dagen in te delen. Je plant je eigen afspraken en beheert je eigen agenda. Je legt ca 5-6 bezoeken per dag af, waarbij je om je vaste afspraken heen onaangekondigde bezoeken doet.

Je bezoekt bestaande maar ook nieuwe klanten, waarbij jouw gesprekspartners vaak de bedrijfsleider, eigenaar/directeur of verkopers van de woonwinkel zijn.

De gespreksonderwerpen variëren sterk. Soms bespreek je een collectiewijziging, waarbij je stalen laat zien en met de klant kijkt welke producten hij wil toevoegen aan zijn collectie. Ook bespreken jullie de presentatie in de winkel. Een andere keer heeft de klant vragen over een technisch aspect van de producten. Af en toe geef je een verkooptraining aan de verkopers bij een woonwinkel. De gesprekken zijn informeel van toon. Jij creëert een prettige sfeer en sluit aan bij je gesprekspartner. Je zorgt er hiermee voor dat de TFD producten “top of mind” zijn bij de winkels.

Projectinrichters
Ook bezoek je de projectinrichters in jouw regio die bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen of kantoren inrichten. Jouw contactpersonen hier zijn de projectleider, inkoper of calculator.

Je communiceert gemakkelijk met verschillende menstypen en past jouw stijl aan je gesprekspartner aan. Je bent in staat om met veel vrijheid en verantwoordelijkheid te werken.

TFD is een echt familiebedrijf, met korte lijnen en een informele cultuur. Er wordt nauw samengewerkt en men kent elkaar goed. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt” omschrijft hun manier van werken goed, zowel intern als met klanten.
Interesse?

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top