Beba by Michelle Ivankovic & Aila KI – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Easyfairs Netherlands

Beba by Michelle Ivankovic & Aila KI

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Over het design:
Een gelimiteerde oplage van 100 stuks van de Beba Chair. Beba verwijst naar de mollige, speelse ledematen van de loungevorm en illustreert de ontwerpsamenwerking tussen een moeder en haar baby, nu 14-jarige dochter, Aila KI. Het resultaat is een jeugdige expressie, gecombineerd met aandacht voor detail. De betekenis is continuïteit, een eerbetoon aan de toekomst. Met open oren luisteren naar de generatie die deze wereld zal erven.
Elke stoel wordt 3D-geprint in Amsterdam en met de hand gestoffeerd door de ontwerper met duurzame Europese wol. Je krijgt een levenslange garantie voor het vervangen van de bekleding, zodat je er lang plezier van zult hebben. Net als een tijdcapsule zullen geprinte en digitale kopieën van het stofferingspatroon in de kuip van de stoel worden ingesloten om de gebruiker in de toekomst te vergezellen.


Over de ontwerpers:
Michelle Ivankovic is een Canadese productontwerpster die bekend staat om haar innovatieve en functionele ontwerpoplossingen. Met een carrière van meer dan twee decennia heeft ze zich gevestigd als een leidende figuur in de ontwerpindustrie, bekend om haar inzet voor duurzaamheid en gebruikersgericht ontwerpen.

Ivankovic studeerde af aan het Ontario College of Art and Design met de medaille voor Industrieel Ontwerp. Haar passie voor het creëren van producten die esthetiek combineren met functionaliteit heeft geleid tot talloze succesvolle samenwerkingen met grote merken en onafhankelijke projecten. Ivankovic woont momenteel in Amsterdam en brengt een globaal perspectief in haar werk, met invloeden uit verschillende culturen. Haar werk is bekroond met talloze prijzen. Haar ontwerp voor de Strass kruk is opgenomen in de permanente collectie van het Cooper Hewitt, het Amerikaanse National Designer Museum. Michelle is onlangs een spannende samenwerking aangegaan met haar dochter Aila om de volgende generatie designperspectieven te verkennen. Deze samenwerking markeert een nieuw hoofdstuk in haar carrière.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top