Duurzame Woonkamer - Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Duurzaamheid is een hot topic en de toekomst. Steeds meer consumenten zijn op zoek naar duurzame collecties. Op deze editie van InCoDa kun je inspiratie opdoen voor de inrichting van een woonkamer met de duurzame collecties van Wicanders by Dersimo, De Eekhoorn Dutch Furniture, Noordwand, Vande en meubeldesigner duo Michelle Ivankovic & Aila Ki.

 

Hieronder kun je al een klein voorproefje krijgen van de verschillende leveranciers die deze duurzame presentatie en inspiratiebron verzorgen. Bezoek de bedrijfsprofielen voor meer informatie en alle andere mooie materialen die ze gaan presenteren. Kun je niet wachten en wil je nu al meer informatie? Neem dan contact op via het contactformulier op het profiel van de leverancier en vergeet niet het standnummer te noteren voor tijdens je bezoek aan InCoDa 2024.

InCoDa's Duurzame Woonkamer

Stand C118

Stand B124

Stand E122

InCoDa's Duurzame Woonkamer wordt mede mogelijk gemaakt door:

TEO by WOOOD

Maak kennis met TEO, de nieuwste kastenserie van WOOOD, duurzaam geproduceerd in Nederland van FSC-gecertificeerd grenenhout. Met organische vormen, een opvallend 3D-effect en een trendy afwerking in de aardse tint “mud”. Milieuvriendelijke lak verlengt de levensduur. Ontdek hoe deze collectie perfect aansluit bij moderne woontrends!

Kurkvloer Dakota Oak by Wicanders / Dersimo

Ontdek de Dakota Oak vloer van Wicanders: een stijlvolle houten vloer met een natuurlijke uitstraling. Deze duurzame vloer biedt comfort, geluidsreductie en warmte-isolatie dankzij de unieke kurklaag. Perfect voor een rustieke, warme sfeer in huis. Een milieuvriendelijke keuze voor wie luxe en duurzaamheid zoekt!

Herbarium collectie by Noordwand

Ontdek het duurzame Herbarium behang van Noordwand: slijtvast, afwasbaar en met een lange levensduur, zonder schadelijke ingrediënten. Volledig PVC- en plasticvrij, geurloos en zonder uitstoot van chemicaliën. Het productieproces heeft 0% emissie, ideaal voor milieubewuste interieurliefhebbers. Perfect voor een gezonde, veilige woonomgeving!

OAKE panelen by Vande

Ontdek de duurzame OAKE panelen: gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en gerecycled PET vilt, verbeteren ze akoestiek en voegen ze esthetische waarde toe aan elk interieur. Ideaal voor wie stijl, functionaliteit en milieuvriendelijkheid wil combineren in woon- of werkruimtes. Maak een verantwoorde keuze voor je interieur!

Beba by Michelle Ivankovic & Aila Ki

Naast de verschillende leveranciers presenteert designer duo Michelle Ivankovic en Aila Ki een duurzame stoel. Ontdek de Beba Chair: een limited edition van 100 stuks, ontworpen door een moeder en haar dochter. Deze 3D-geprinte, handgestoffeerde stoel van duurzame wol symboliseert continuïteit en toekomst. Met een levenslange garantie en een tijdcapsule, een unieke combinatie van vakmanschap en jeugdige expressie.
Scroll naar top