Concrete collectie – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 21, 22 & 23 september 2025

TFD Floor Tile bv

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De Concrete collectie van TFD bestaat uit grote tegels met een realistische betonlook. Door de kleurnuances lijken deze vloeren op authentiek beton. Dit voegt een eigentijdse en moderne sfeer toe aan een interieur: industrieel, stoer en robuust.

Deze Concrete collectie bestaat uit rechthoekige en vierkante tegels. Een extra effect kan worden gecreëerd door kleurstroken tussen de tegels te gebruiken. Deze collectie weerspiegelt de creatieve ontwerpen van TFD. De Style Stone Concrete 9 tegel heeft een subtiele bloemenprint in gegoten cement, waardoor je echt iets bijzonders creëert in je interieur.

Deze collectie omvat de: Concrete 9 | Beton 10

De Concrete collectie is een dryback vloer. Verlijmbare vloeren, ook wel dryback-vloeren genoemd, zijn PVC-vloerdelen die op egale ondervloeren worden verlijmd. Nadat de ondervloer geëgaliseerd, stabiel en uiterst glad is, kan de lijm aangebracht worden en kunnen de PVC vloerdelen geplaatst worden.

Natuurlijke TFD
Duurzaamheid, veiligheid, volksgezondheid en milieu krijgen bij TFD Floortile de allerhoogste prioriteit. Hierdoor levert TFD uitsluitend volledig veilige PVC vloeren voorzien van de benodigde veiligheidscertificaten (DiBt Ü-Zeichen certificaat & CE certificering van TÜV Rheinland) waardoor ze voldoen aan de strengste normen.

Al onze vloeren zijn gemaakt van virgin PVC. Het zijn pure, hoogwaardige PVC’s die niet gemengd zijn met PVC’s van lagere kwaliteit. Deze PVC-vloeren kunnen dus gerecycled worden. Al onze PVC-vloeren worden geproduceerd zonder gebruik van ftalaten als weekmakers. In plaats daarvan hebben we gekozen voor alternatieven die bewezen veilig zijn voor de volksgezondheid en het milieu.

ONZE VLOEREN ZIJN KLAAR VOOR DE TOEKOMST.

TFD-vloeren zijn een bewuste keuze:
– makkelijk te onderhouden
– 100% recyclebaar
– Ftalaatvrije weekmakers
– vocht- en vuilafstotend
– geluidsreducerend
– anti allergisch
– slijtvast
– geschikt voor vloerverwarming en -koeling

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top