INTR. – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

INTR
INTR.

INTR.

Over ons

INTR. is dé groothandel in vloeren, vloertechniek en raamtechniek.

INTR. levert álles wat professionals nodig hebben. Of het gaat om vloeren, vloertechniek, raamdecoratie, horren, bedrijfskleding of persoonlijke beschermingsmiddelen, bij INTR. ben je als woninginrichter, projectinrichter zzp’er of parketteur altijd aan het juiste adres. Wij inspireren je graag met de laatste woontrends of met vertrouwde klassiekers van de beste A-merken en private labels.

INTR. is ‘De groothandel die met je meedenkt’. Deze belofte maken we niet alleen waar met onze ambities om online bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Je kunt bij ons altijd rekenen op het beste technische advies en uitlevering door onze eigen chauffeurs. Bij de INTR. Points kun je altijd terecht om materialen af te halen of om je, samen met jouw klant, te laten inspireren.

De hoofdvestiging van INTR. is gevestigd in Deventer. Met de negen andere INTR. Points op strategische locaties is INTR. landelijk vertegenwoordigd. Bij INTR. werken ca. 75 medewerkers. INTR. is sinds 2018 onderdeel van UZIN UTZ en is voorgekomen uit groothandels Bosgoed en Forinn.

Met 10 centraal gelegen vestigingen, verspreid door heel Nederland, is er altijd een INTR. Point bij jou in de buurt. Kom langs, samen met jouw klant, om je te laten inspireren, jouw materialen af te halen, of voor een pasklaar advies of productdemonstratie. Jouw vaste contactpersoon helpt je graag en vakkundig. Lekker handig!

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top