Heywood Vloeren BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Heywood Vloeren BV

Heywood Vloeren BV

Over ons

Design your own floor

Welkom bij Heywood vloeren, dé specialist in hoogwaardige houten parketvloeren. Met jarenlange ervaring en een diepgewortelde passie voor hout, zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande producent en groothandel in de parketbranche.
Ons team van vakmensen werkt dagelijks met zorg en precisie om de mooiste parketvloeren te creëren, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.
Wij produceren een breed scala aan houten parketvloeren die niet alleen duurzaam en stijlvol zijn, maar ook de natuurlijke schoonheid van hout naar voren brengen.
Onze productlijn omvat:
• Meerlaags Parket: Innovatieve parketvloeren opgebouwd uit een hardhouten toplaag, verlijmd op hoogwaardig berken mulitplex, ontworpen voor extra stabiliteit en zeer geschikt voor vloerverwarming.
• Massief Houten Parket: Klassieke parketvloeren vervaardigd uit één stuk hout, bekend om hun robuustheid en tijdloze charme.
• Visgraat, Hongaarse Punt, Panelen en Patronen: Elegante patronen die een vleugje luxe toevoegen aan elke ruimte.
• Afwerkingen op Maat: Van naturel of kleur (UV) geolied tot geborsteld en gerookt, we bieden diverse afwerkingen om aan de specifieke wensen van onze klanten te voldoen.
Wij begrijpen dat elke vloer uniek is en een belangrijke rol speelt in het creëren van een thuis of werkplek. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de stijl en wensen van onze klanten. Onze vloeren worden geproduceerd met respect voor het milieu, waarbij we duurzame houtsoorten gebruiken en aandacht besteden aan een milieuvriendelijk productieproces.
Bij Heywood vloeren staan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid voorop. Of het nu gaat om een renovatieproject, nieuwbouw of een groot commercieel project, wij leveren de vloeren die jarenlang mee zullen gaan en blijven fascineren door hun natuurlijke schoonheid.
Bezoek ons op de Incoda-beurs in Gorinchem en ontdek zelf de kwaliteit en het vakmanschap van onze houten parketvloeren. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte vloeroplossing voor uw project.
Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze stand G118.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top