Estillon BV – Interieur Collectie Dagen

Evenementenhal Gorinchem – 22, 23 & 24 september 2024

Estillon BV

Estillon BV

Over ons

Wij zijn Estillon en We will improve your floor.

Elke vloerbekleding heeft aandacht nodig. Wat begint bij het kiezen van de juiste ondervloer.
De ondervloer zorgt namelijk voor meer woongenot en verlengt bovendien de levensduur van je vloerbekleding. Estillon helpt je graag met de juiste ondervloer kiezen, want er zijn veel facetten om rekening mee te houden.

Denk aan geluidsreducering. Wat helpt om overlast voor jezelf of bij je buren te voorkomen. Vloerbekleding gericht op brandvertraging kunnen levens redden. Met een isolerende ondervloer hou je de warmte in de ruimte langer vast en bespaar je bovendien op de energierekening.
Ook vloerverwarming vraagt om het juiste type ondervloer. Wij hebben verschillende geschikte ondertapijten en ondervloeren met een optimale warmte overdracht. Zo haal je het hoogste rendement uit je vloerverwarming.

Met een egaliserende ondervloer kunnen kleine oneffenheden op de ondergrond helemaal wegvallen, dit is essentieel voor een strak eindresultaat.
Wij staan je graag te woord voor advies.

Vacatures

Inkoper bij Estillon (25 uur per week)

Introductie: Ben jij een geboren onderhandelaar met een scherp oog voor detail? Hou je van afwisseling en wil je werken bij een innovatief bedrijf in de vloerenbranche? Dan is de functie van Inkoper bij Estillon jou op het lijf geschreven! We zoeken een gedreven professional die ons team komt versterken voor 25 uur per week, verdeeld over 5 dagen.

Over de functie: Als Inkoper bij Estillon speel je een cruciale rol in ons logistieke proces. Je zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment beschikbaar zijn, tegen de beste prijs. Je werkt nauw samen met diverse afdelingen om onze voorraden optimaal te beheren en de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Ben je geïnteresseerd? Voor meer informatie kun je altijd contact met onze opnemen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top